Perfect Partners Amsterdam is sinds 1997 actief op het gebied van administratieve en fiscale dienstverlening. Wij zijn gevestigd aan de Nieuwe Keizergracht 58 te Amsterdam. Onze klantenkring bestaat voornamelijk in het midden- en kleinbedrijf. Verder is een deel van onze klanten actief als ZZP’er. Naast het opstellen van de jaarcijfers en de fiscale aangiften is er tevens de mogelijkheid aanwezig om fiscaal advies bij ons in te winnen.

 

Wij hebben de nodige ervaring en zijn met het volgen van diverse cursussen en bijscholing in ons vakgebied up tot date. Hierdoor kunnen wij u als ondernemer efficiënt ontzorgen. Hoewel wij een kleinschalig kantoor zijn, hebben we ons door de jaren heen omringd met specialisten uit verschillende disciplines, zodat wij u ook in bijzondere situaties altijd van goed en persoonlijk advies kunnen voorzien.

Perfect Partners Amsterdam is een kleinschalig administratie- en fiscaal advieskantoor, maar door onze jarenlange ervaring kunnen wij u op financieel en fiscaal gebied van een gedegen en persoonlijk advies voorzien.

  • Financieel
  • Fiscaal

Perfect Partners Amsterdam staat graag voor u klaar

De kern van onze activiteiten is gericht op de verwerking van de administratie en het periodiek doen van de aangifte omzetbelasting. Jaarlijks stellen wij de jaarrekening samen en verzorgen wij de belastingaangiften. De verwerking van uw administratie en uw aangiften gaan via onze financieel administratieve programma’s. Wij hanteren vaste prijzen voor onze klanten, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent.